Veteranët, të pakënaqur me ligjin: Nuk i plotëson kushtet

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVLUÇK), Nasim Hasani, ka bërë thirrje që Ligji për veteranët mos të përdoret për poenë politikë.

Ai ka thënë për gazetën Epoka e Re se ky ligj nuk është i mirë dhe nuk i plotëson kushtet e veteranëve.

Sipas Haradinajt, OVLUÇK’ja nuk ka mundur të bëjë ndryshime në këtë ligj, e për miratimin e tij, i ka fajësuar deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Ai ka thënë se “molla e sherrit” është duke u tentuar t’i gjuhet OVLUK’së.

Kurse sa iu përket reagimeve për kategorizimet e veteranëve. Nasim Haradinaj ka thënë se kategorizime të tilla ka pasur edhe në ligjin e kaluar

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Veteranët, të pakënaqur me ligjin: Nuk i plotëson kushtet Veteranët, të pakënaqur me ligjin: Nuk i plotëson kushtet Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!